tiistai 2. kesäkuuta 2015

"Puutarhurin" painajainen


Ainakin tämän "tarhurin" on se, että sairastuu oikein kunnolla parhaimpaan aikaan vuodesta. Reilun viikon tuloaan tehnyt lenssu äityi viikonloppuna pahimmilleen. Ei kykene töihin, ei myöskään puutarhatöihin. Onneksi olen jaksanut käpytellä pari kertaa päivässä puutarhakierrokseni, alla olevat kuvat viikonlopulta. Jospa eilen saadut tropit alkaisivat purra ja pääsisin taas normaalielämään kiinni.

Tulppaanit ovat nyt kauneimmillaan. Ja edelleen ihmettelen: useita menneiden vuosien sipuleita on jaksanut kukkia uudelleen - laatusipulit ja olosuhteet ilmeisesti kohdillaan?Orkideanarsissi 'Thalia'Kivikkotarhan viimeiset monivuotiset tulppaanitIltakuva kivikosta. Taustalla pohjanruusujuurta, nukkapähkämöä ja komeamaksaruohoa. Etualalla dalmatiakurjenpolvea ja maksaruohoja. Takana häämöttää 'Kanala'.
Pakko tunnustaa: puutarhaa voisi luonnehtia sanalla boheemi. Kyllähän pari vuohenputkea aina sekaan mahtuu ;) kuten tarkkasilmäinen varmaan huomaakin. Minkäs teet, kun on projektia projektin perään ja innostus uuteen syttyy ennen kuin on vanhan projektin lopettanut. Esikot kukkivat värikkäinä mättäinä.
Aika usein näky on tämä, kun selän taakse vilkaisee. "Villakoira" Laku ja kleini Aatu kepinnouto mielessä. Vanhat herrat pysyvät tämän leikin tiimoilta aikas nuorekkaina.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti